Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
91 Postów
tommy plee
(tommyplee)
Początkujący
truskawkowa napisał:
tommyplee napisał:

wszystko to fajnie co piszecie...
weźmy na przykład,
normalny facet potrzebuje seksu 2-3 razy w tygodniu, oczywiście jeśli jest w Polsce i ma dostęp do żony,
co z tymi co muszą przyjechać do norwegi do pracy, spędzać tu 2 do 3 miesięcy.
Jak sobie radzić z tym "ciśnieniem"???

sprobuj prac domowych,np mycia okien,jak nie pomoze,to wlacz reczne zmywanie garow i podlog sciera na kolanach,to powinno rozwiazac problem

to dla kobiet, a dla facetów?

praca, sporty to testowałem już dawno....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
dziura w sniegu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
tommyplee, a dlaczegóż to uwazasz, ze mycie okien czy garnków to zajęcia wyłącznie dla kobiet??????? Widze ze masz skłonnosci do szufladkowania kobiet.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Hilton napisał:
tommyplee, a dlaczegóż to uwazasz, ze mycie okien czy garnków to zajęcia wyłącznie dla kobiet??????? Widze ze masz skłonnosci do szufladkowania kobiet.

Chodzi o łatwość otwierania i zamykania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Ja tam gary lubię myć normalnie, a jak. Otwieram drzwi wkładam, na półeczki, tabletka(ta do zmywarek, nie od bólu głowy). Drzwi zamknąć, wcisnąć start i gotowe (był kryzys jak się stara spindoliła )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
nawet nie mów... bez zmywarki tragedia. Poprzednie mieszkanie , ktore wynajmowalam bylo zaopatrzone w zmywarke i winde, a teraz ani zmywarki, ani winy na 5 pietro. ale za to za drzwiami jest zsyp!!!!! To specjalnie dla mnie taki bomus, bo u mnie to zawsze 5 reklamówek sie kisiło nie lubie wynosic smieci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Dobrze że ten zsyp chociaż jest, niefajnie byłoby pedałować z reklamówką na parter. No ale bez zmywary, to już całkiem niesportowo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
truskawkowa napisał:
tommyplee napisał:jesli masz na mysli seksoholizm,to tak,to sie leczy jak najbardziej [/quote]

a po co to leczyc????? poza tym kto ustala reguly?? niektorzy sa oziebli a inni pozostaja rozpasancami sexualnymi... ja wole to drugie mimo wszytsko - zycie jest zbyt krotkie na hamulce i zniewolenia ))))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
tommy plee
(tommyplee)
Początkujący
proszę was...
tylko kto te gary do zmywarki włoży?
jeśli nie ma kobiecej ręki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
tommyplee napisał:
proszę was...
tylko kto te gary do zmywarki włoży?
jeśli nie ma kobiecej ręki...

jeszcze nie wymyślili takiej co ze stołu zbierze, sama się załaduje garami i po myciu do szafek pochowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok